Latex pakjes

latex pakjes

Latex pakjes

Latex sauna zak

latex-pak

Leuk om je partner vast te maken in deze latex sauna zak. We weten zeker dat je partner geen kant op kan. Natuurlijk is het materiaal latex, er zit een rits aan de voorkant van de zak. De kleur is zwart. Wil je lekker transpireren dan is deze latex zak ook te gebruiken. Wat ook leuk is deze zak te vullen met lekker warm water en dan erin. Tip: van te voren je lekker insmeren met massageolie. De pasvorm is zeer nauw!

Opwindende latex heren overall

latex pak

Met dit mooi latex pak ga je elk meisje verleiden. Dit is echt sexy en stoer! Hmm heb je al iemand op het oog?

Twee way rits

Mouwen zijn lang

Pijpen zijn lang

Kleur is zwart

50% Polyurethaan

50% Polyetheen

Latex Heren Overall

latex-pak

Stoere en sexy latex pak, dit is gemaakt met kwaliteit dat natuurlijk is. Het latex pak heeft een tweezijdige rits, die van af de billen omhoog gaat tot de naar de hals. Op die manier heb je op een gemakkelijke manier toegang op al die leuke plekjes van je lichaam. Het latex pak heeft korte mouwen, en half lange pijpen. Wanneer je de rits dicht doet, spant het pak zich hermetisch en strak om je lichaam. Je figuur komt daardoor goed tot uiting! Gezien de eigenschap van latex zeer soepel en flexibel te zijn, zal dit latex pak aanvoelen als een 2e huid. Dus dit voelt ook voor jou prettig aan. Wat ook een eigenschap van latex is dat het materiaal zich aanpast aan de omgevingstemperatuur. Dus even aan en het heeft dezelfde temperatuur als je lichaam.

Latex saunazak met penissleeve

latex-pak

Deze foto spreekt voor zich!

Latex Heren Jumpsuit

latex-pak

Ontbreekt dit latex pak in je collectie? Dat mag niet, dit latex pak is bijzonder. Het heeft geen voeten en mouwen. Het aantrekken gaat wel makkelijk dan. Zoals praktisch bij alle latex kledingstukken is ook dit latex pak zeer nauw sluitend. Dit laat je rondingen en figuur op een mooie manier uitkomen. Het kledingstuk heeft een rits, die loopt vanaf de onder rug naar het midden van de buik. Het is wel spannend als je je partner de ritssluiting laat bedienen. Het geheel is erg sexy.

latex pakjes

Latex pakjes

Wilt u ons delen en/of liken?

SuperWebTricks Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *