latex kousen

latex kousen

latex kousen

Latex kousen

Chique latex kousen

latex-kousen

Als je voor latex kleding een fetish hebt, of je hebt zin in een bijzondere en spannende accessoire om je partner eens te verassen dan hebben wij voor u deze mooie bed kousen. Gegarandeerd natuurlijk product, Meerdere maten verkrijgbaar, nauw sluitend, voor gevormde voet, de kleur is zwart en het materiaal is natuurlijk latex.

Sexy latex kousen rood

latex-kousen

Deze sexy latex kousen zijn zeer opwindend. Het heeft voor gevormde voeten, en is gemaakt van natuurlijk Braziliaans rubber. Dit soort rubber geeft je een prettig gevoel en je zal bewust worden van de seksuele prikkels die je ervaart tijdens het dragen van de latex kousen. Ook het strelen van de kousen is een lekker gevoel. Wat opvalt is de aanlokkende rode kleur, dit geeft een extra tintje van ondeugend en stout mee. Dit soort latex sluit zich compleet om je lichaam, zodat je benen er zinnen prikkelend er uit zien. Het is het beleven van het ultieme genot. Alleen al door de aanraking ervan, dit setje latex kousen mag niet ontbreken in je garderobe.

Latex kousen - paars

latex-kousen

Dit is nog eens sexy, deze latex kousen met de mooie kleur paars, met rubber dat praktisch tot je lies doorloopt, echt mooi. Als je deze kousen draagt zal dat je een gevoel geven zeer aantrekkelijk te zijn. Ook je het gevoel geven een beetje stout te zijn en bovendien je het gevoel geven ook nog eens ondeugend te zijn. Dit geeft je zelfvertrouwen, hiermee kan de avond niet meer stuk.

Lange zwarte kousen

latex-kousen

Met dit artikel is iets speciaals aan de hand. Het materiaal is met chloor behandeld, het gevolg daarvan is, dat de kousen makkelijker en sneller kan worden aangetrokken. Glijmiddel of poeder is dan niet meer nodig. Bovendien is het plakken aan de huid ook voorbij en het verminderd ook de allergieën die mensen kunnen ondervinden met het dragen van latex kleding. Naast al deze voordelen zijn de kousen ook nog eens zeer sexy!

Latex kousen

latex-kousen

 

U bent hier op deze site, dus u zoekt mooie latex kousen. Nu hebben wij in onze collectie een paar kousen met randen van kant. Deze gaan tot je dijen en dat maakt het tot een opwindende uitstraling. Het materiaal is natuurlijk latex rubber met een mooie look. Deze kousen zijn makkelijk te combineren met pumps. Zowel thuis te dragen of tijdens een feestje of party.

Latex Kousen - Bruin

latex-kousen

Hier hebben we een paar kousen die eenmaal aangetrokken zijn, je benen wel in de kijker staan. En wel op een positieve manier. Vooral de kleur is opvallend, en dan hebben we het nog niet gehad over de pasvorm die gewoon gezegd perfect is. Het sluit als een tweede huid om je lichaam heen. Het draagcomfort is optimaal vanwege de rekbaarheid, bovendien verschuiven deze kousen niet. Ook niet tijdens het rollebollen. Makkelijk te combineren met andere spannende outfits. Wij denken dat je je partner er helemaal gek mee kan maken.

GP Datex Panty Met Open Kruis - Zwart

datex kousen

Wil je echt een uitdagende outfit hebben? Is dit een prachtig kledingstuk. Uitdagender kan het eenvoudig niet meer worden. Het materiaal is Datex, op het home pagina staat een uitgebreide omschrijving wat het materiaal Datex precies inhoud! Vanwege de mogelijkheid dat de kousen kunnen afzakken zijn de kousen bevestigd aan een brede band die aan de heup zit. Aanbevolen dit kledingstuk te dragen met een sexy string.

Gechloreerde Latex Kousen

Latex kousen

De kousen zijn gemaakt van het materiaal latex, maar is met chloor behandeld. Het effect hiervan is dat de latex kousen op een gemakkelijke manier kan worden aangedaan! Dus ook met deze techniek zijn er geen oliën of poeder nodig. Dus geen plakken aan je huid.

Bruine latex kousen

latex kousen bruin

Deze kleur is bijzonder, vind je niet? Hiermee ga je echt wel opvallen. Deze kousen zijn voorgevormd aan de voeten, dit komt ten goede voor de pasvorm. De foto laat al zien hoe mooi het staat met de afgebeelde schoenen.

Latex Panty - Zwart

latex kousen

Wil je van je benen blikvangers maken? Dan is dit een geschikt kledingstuk! Als je ook nog Glans-Spray gebruikt, heeft iedereen een zonnebril nodig. Vanwege het rekbare materiaal hoef je je niet druk te maken of het wel past.

Latex Kousen Met Kanten Randje

latex kousen

Dit kledingstuk is eens uniek. Latex met kant! Ze vallen boven de knie. Doordat het  kantpatroon ook gemaakt is van latex (rubberlatex). Ziet het geheel er kinky uit. Leuk voor een BDSM party.

Latex Legging Met Rits

latex kousen met rits

Deze latex legging is ontworpen door de firma: The Latex Collection. Dit staat al voor kwaliteit en kinky uitstraling. Het heeft een taille die vrij hoog is en loopt door tot de enkels. En er is een rits geplaatst over het kruis van de legging. Wel zo makkelijk wanneer je toe bent je intieme zones te gebruiken zonder dat je het kledingstuk moet uittrekken.

Latex Panty - Bruin

latex kousen

Er komen steeds meer bruine latex kousen in de handel. De vraag ernaar groeit, dus vandaar dit nieuwe exemplaar. De bruine glans valt op dus de vrouw die deze kousen draagt,  zal zeker niet aan de aandacht van de aanwezige mannen ontsnappen.

Latex Kousen - Zwart

Latex Kousen - Zwart

 

Voor latex is zwart natuurlijk de meest uitdagendste kleur.  Deze kousen zorgen voor een sexy look. Ik zie het totaalplaatje al met een ander mooi latex kledingstuk. Lingerie niet vergeten natuurlijk.

latex kousen

Latex kousen

Wilt u ons delen en/of liken?

SuperWebTricks Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *