latex handschoenen

latex handschoenen

latex-handschoenen

latex-handschoenen/

Lange Latex Handschoenen

latex-handschoenen

Dit zijn speciale latex handschoenen, buiten het feit dat deze handschoenen spannend zijn, maar de makers van dit kledingstuk zijn er in geslaagd al het unieke wat latex te bieden hebt,  helemaal uit te laten komen. En dat is wat je wel kan zeggen in een klein kledingstuk. Met dit kledingstuk aan zal alle andere kledingstukken een upgrade hebben.

Lange Latex Handschoenen - Roze

latex-handschoenen

Deze latex handschoenen zijn van het merk: Latexwear. En dat merk staat weer garant voor kwaliteit. Eémaal aangetrokken zal je het gevoel ervaren van sensualiteit. Wat verder nog te vermelden is dat deze handschoenen rekbaar zijn.

GP Datex Lange Handschoenen - Zwart

latex-handschoenen

Voor de duidelijkheid: Dit zijn Datex handschoenen. Dus geen gedoe met aan en uittrekken maar wel dezelfde look krijgen. Dus een  kinky outfit krijgen zonder gedoe. Wat wil je nog meer? Er is nog een klein dingetje wat nog te vermelden is. De handschoenen zijn vingerloos en dat heeft weer het gevolg dat ze iedereen passen.

Lange Latex Handschoenen - Zwart

Lange Handschoenen

Deze handschoenen zijn van latexwear. Zoals altijd met dit materiaal voelen ook deze handschoenen sensationeel, rekbaar aan op je lichaam. Gebruik spray voor extra helderheid.

Handschoenen - Rood

Handschoenen - Rood

Nu hebben we het kledingstuk gevonden om de outfit volledig pikant en compleet te maken. Natuurlijk komt dat ook door de kleur rood. Het is een lang model, maar ze zitten geweldig.

Kort handschoenen - zwart

Kort handschoenen - zwart

Kijk, deze hebben wij ook, ze komen niet zoveel voor, maar veel vrouwen vinden deze handschoenen sexy. Het is een artikel waarmee je elk kledingstuk kunt combineren.

Gechloreerde  Handschoenen

Gechloreerde Latex Handschoenen

Het chloreren van latex heeft het zelfde effect als Datex. Dus geen gedoe meer met aan en uittrekken. Maar ook met dit procedé blijven de looks en de uitstraling hetzelfde.

latex-handschoenen

latex-handschoenen

Wilt u ons liken en/of delen

SuperWebTricks Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *