latex catsuit

latex catsuit

latex catsuit

Latex catsuit

Latex Catsuit

latex catsuit

Voor die mensen die op  zoek zijn naar een niet alledaags uitgaansoutfit dan hebben wij voor u deze mooie latex catsuit. Even wat kenmerken: Het heeft een door lopende 2 richtingen rits, ook in het kruis zit een rits, het heeft een hoge kraag en een v-hals. De kleur is zwart en het materiaal is natuurlijk latex. Het merk van deze mooie latex catsuit is: The Latex Collection. de twee-way rits is vijftig centimeter lang en zit aan de voorkant. De rits in het kruis kan worden gebruikt voor toegang en voor ventilatie. Heeft een kraag die hoog is en de v-hals is ook erg mooi. De catsuit is in de volgende maten leverbaar: Small, Medium, Large, XL, Wat ook vermeld moet worden is dat de catsuit een nauwe pasvorm heeft.

GP Datex Catsuit Met Rits - Rood

latex catsuit

Dit kledingstuk is gemaakt van het gebruiksvriendelijke Datex. Het heeft de look van een latex catsuit, maar het aan en uittrekken, het dragen ervan is veel makkelijker dankzij het materiaal Datex. Dit kledingstuk bedekt het gehele lichaam. De kleur rood en aan de achterkant van deze catsuit zit een rits.

  • Latex catsuit
  • De binnenlaag is zacht
  • Het kledingstuk is makkelijk
  • Aan de achterkant is een lange rits
  • De pasvorm is perfect
  • En het materiaal is rekbaar

GP Datex Catsuit Met Rits - Zwart

latex catsuit

Ook dit kledingstuk is van het materiaal Datex gemaakt. Dit materiaal wordt steeds populairder. Dat is waarom wij constant op zoek zijn naar spannende Datex kledingstukken. Kijk op onze webshop wat zowel nieuw is binnengekomen.

Latex Catsuit Met Ritsen

latex catsuit

Op onze webshop zijn meer foto`s te zien van deze mooie catsuit. Vergeet niet dat je wel durf moet hebben om dit kledingstuk te dragen. Dit vanwege dat 1 van de ritsen over het kruis loopt dat helemaal open kan. Je billen komen dan geheel bloot. Een andere rits die natuurlijk ook open kan loopt over de borsten.

latex catsuit

Plus Size Wetlook Catsuit Met Lange Rits

Latex catsuit

Deze catsuit is alleen in een grote maat verkrijgbaar. Eenmaal aangetrokken zie je er ineens anders uit. Uitdagend, stoer, ruig en we kunnen nog wel een paar termen vinden. Deze catsuit heeft een enorme lange rits die eenmaal helemaal open, je billen laten zien. Tip: tijdens bv een feest telkens die rits verder open zetten.

Wetlook Catsuit Met Lange Mouwen En Rits - Zwart

latex catsuit

Deze catsuit heeft een wetlook uitstraling. Als je altijd de baas wilt zijn is dit kledingstuk er geknipt voor. Het materiaal glanst subtiel, het model is gesloten en ook dit kledingstuk heeft een rits die nogal ver open kan! U begrijpt wat we bedoelen denk we.

Latex Bodysuit Met Rits

latex catsuit

Dit is zeldzaam: een catsuit voor mannen. Vooral als je goed gevuld bent met spieren en...   zal deze catsuit je aanstaan. Alles wordt zichtbaar, hmm die look, echt stoer, bovendien is er een rits die over het kruis loopt, beter kun je het niet krijgen. Gewoon je ding doen zonder je catsuit uit te hoeven trekken!

latex catsuit

Latex catsuit

Wilt u ons delen en/of liken?

SuperWebTricks Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *