Lak kleding

Lak kleding

=============================================================================

Wat is lak kleding?

=============================================================================

Voor wie direct de Lak kleding wil zien? Klikt u op de blauwe categorieën!

Lak kleding - We gaan er iets over vertellen:

Lak kleding ( en ook schoenen) blijft ook dit jaar een trend. Deze trend verscheen in de jaren 60 van de eeuw hiervoor.   Gedurende deze tijd zijn er  vele transformaties doorgevoerd. Zo is de technologie verbeterd maar ook de vorm is gezet naar de vraag van nu.

Zo zijn er vernisuitrustingen zeer verbeterd! Nu is het mogelijk een matte coating te realiseren of juist het product spiegel glad te laten uitzien.

Wat het zelfde is gebleven is de nauwkeurigheid!  waardoor de keuze uit een collectie lak kleding en ook lak schoenen een stukje moeilijker is geworden.

 

Belangrijk:

Door het aanbod van tegenwoordig is het mogelijk terecht te komen om uitdagende outfits te dragen. Niet iedereen zal dat waarderen! zo zijn er combinaties van: bont, luipaard, vernis, luipaard, satijn, kant en pailletten bv.

 

Het risico zit in het feit dat uw imago schade oploopt bij uw vrienden, collega`s of zelfs werkgevers. Sommige mensen gaan zover u als smaakloos neer te zetten.

We gaan er hier op uit op het normale dragen van deze kleding. niet op feestjes e.d: daar gelden andere normen!

 

Advies:

Wanneer je gelakte kleding draagt, is het advies vreemd: eenvoud!

Het geheim zit in het combineren met aller daagse kleding.  Een oplossing zou kunnen zijn: mooie gelakte sokken dragen met een trendy trui of T shirt.  Zo blijf je in casual stijl. En er is bv een andere optie:  Een getailleerde lak lederen top en jeans speciaal uitgezocht voor die ene dag. De rokken gemaakt van vernis of peplum. Zeer geschikt voor slanke meisjes. Koker rokken en brede rokken passen beter bij bovenkleding zoals brede jassen en bomberjacks.

 

Lak kleding bomberjacks