Datex kleding

Datex kleding

=============================================================================

Wat is Datex kleding?

=============================================================================

Voor wie direct de Datex kleding wil zien? Klikt u op de blauwe categorieën!

 Wat is Datex?

 

Als je een fan bent van Latex / Rubberen kleding en fetish-kleding, dan heb je waarschijnlijk er wel van gehoord, maar waarschijnlijk weet je niet wat het is. nou laat me proberen het uit te leggen ..

Het is de naam van een materiaal, is 100% natuurlijke latex / rubber gebonden aan een elastisch gebreid rug materiaal van de stof. Dit geeft de latex een aantal verbazingwekkende kwaliteiten in termen van zijn kracht en het vermogen om uit te rekken en weer in vorm te komen. Maar het maakt ook dat deze kleding een stuk gemakkelijker is te dragen dan Latex of rubberen kleding omdat je geen verbandmiddelen, smeermiddelen of poeder nodig hebt om je favoriete jurkje of catsuit aan of uit te trekken.

 

Wat zijn de voordelen van Datex, waarom niet gewoon latex of rubber?

 

Datex heeft een aantal belangrijke voordelen vergeleken met traditionele latex, vooral wanneer het wordt gebruikt in kleding, fetishkleding en lingerie. Het dragen van pure latex kleding is veel lastiger. Het kan gemakkelijk te scheuren of beschadigen!  Datex lost een groot aantal van deze problemen op.

 

Datex is sterker dan latex / rubberkleding.

 

Door de elastische gebreide achterkant van de rug die is gevormd naar Datex is deze ongelooflijk sterk geworden. Tijdens een recente show gehouden in Birmingham hebben we mensen uitgenodigd om een vel Normant-kleding van Datex te scheuren, iets wat niet moeilijk is met latex. Er was heel veel kracht voor nodig, maar het wilde niet scheuren alleen uiteindelijk vervormen. Maar de grootste schok op de gezichten van mensen was toen de Datex automatisch weer terugging in de oude vorm.

 

Kan Datex kan op dezelfde manier worden genaaid als elk ander materiaal?

 

Ja. met Datex kunnen we de naden van het kledingstuk op vrijwel dezelfde manier naaien als elk ander materiaal zoals leer of pvc. Wat wel betekent dat de kledingstukken gemaakt van een combinatie van Datex en andere stoffen ingewikkelder kunnen zijn. Het betekent ook dat de naden in een Datex kledingstuk sterker en minder vatbaar zijn voor scheuren en of falen, dan met de traditionele latex gelijmde naden.

 

Is Datex  gemakkelijker te dragen?

 

Ja nogmaals ... Geen smeermiddelen of poeders zijn meer nodig om je favoriete Datex-jurk of Datex-catsuit aan of uit te trekken. Het betekent dat het net zo gemakkelijk is als het dragen van je favoriete spijkerbroek.

 

Kan Datex  in de machine worden gewassen (zolang u voorzichtig bent)?

 

We raden het af. Datex is wel sterker als pure latex. De ene specialist zegt ja het kan en de andere specialist zegt dan weer nee!

Datex kleding

We willen op deze site een goed advies geven: Waarom voor de makkelijke weg kiezen, die kleding is (vaak) peperduur en als de specialisten elkaar tegenspreken: dan neem je toch geen risico? !

OK, dat klinkt als een goed advies, is er nog meer belangrijke informatie?

 

Het belangrijkste nadeel van Datex voor de Latex Fetishist of de Fetishwear-purist is het gevoel van Latex. Natuurlijk voelt Latex / Rubber op de huid heel erg specifiek aan bij het dragen ervan. Net als het proces van het smeren van oliën en poedertjes om de latex kleding Überhaupt te kunnen  aantrekken is niet meer nodig. Dit gaat verloren met het dragen van Datex kleding. Iets wat veel mensen zullen gaan missen. Natuurlijk, als je het uiterlijk wilt van Latex kleding zonder al het gedoe, dan is het iets voor jou.

 

Hoe zit het met latexallergieën, verhelpt het latexallergie?

 

Nee, hoewel het een elastische rug heeft die zich tussen uw huid en de buitenzijde van de latex bevindt, wordt Datex nog steeds gemaakt met 100% natuurlijke latex zodat allergische reacties kunnen / zullen nog steeds voorkomen wanneer de latex buitenste in contact komt met de huid, voornamelijk op de naden enz. waar de Datex wordt omgevouwen en genaaid, aan het einde van de dag, als je last hebt van een latexallergie, zal Datex je helaas niet helpen.

 

Is Datex duurder dan latex / rubberkleding?

 

 

Datex kleding

Nou, Errrrmmmm, Kinda. Yes, vaak ..... OK deze is echt heel lastig om te beantwoorden. Het materiaal zelf is  duurder dan Latex. Dit vanwege de extra processen die het moet doormaken om het geproduceerd te krijgen. Ligt ook een beetje van de afname, blijft economie natuurlijk! Dus een echt antwoord kunnen we niet geven. Wordt het in Nederland gemaakt door een klein bedrijf? Een groot bedrijf? Of wordt een partij in China gekocht. Grappig om af te sluiten met een vraag waar we geen antwoord op kunnen geven.