latex shirt

Als u deze site nuttig vindt, wilt u dan ons delen?

latex shirt

Hieronder een kleine presentatie van onze collectie van het latex shirt :

Latex shirt met rits

latex-shirt

Ga de uitdaging aan met dit shirt van de collectie van the latex collection. Dit shirt heeft korte mouwen, een doorlopende rits sluiting, het model is nauwsluitend, en de kleur is zwart. Ook met dit leuke latex shirt komen je vrouwelijke vormen goed tot zijn recht. Als je iemand wil gaan verleiden zal dit latex shirt je ermee helpen.  In de volgende maten is dit artikel te verkrijgen: XXL, XL, Large, Medium, en smal.

latex shirt

Zwarte Latex Strapshemd

latex-shirt

Wij hebben voor u iets als u een spannende avond met uw partner wilt. Het is het: Strapshemd. Wat leuk is, is het open kruisje, open borsten, vier strapbandjes die aangehecht zijn. We hebben het over het latex shirt met open kruis en borsten. Mannen opgepast, ze komt eraan!  In de volgende maten is dit artikel te verkrijgen: XXL, XL, Large, Medium, en smal.

latex shirt

Latex shirt met rits voor Hem of Haar

latex-shirt

Met dit shirt van deThe Latex Collection ben je klaar om een leuk meisje te gaan verleiden. Weet je al wie? Even wat kenmerken: de rits is doorlopend, het heeft een v-hals die diep is, het heeft mouwen die lang zijn, het dragen ervan is comfortabel, de kleur is zwart en natuurlijk is het materiaal van latex. Vanwege de v-hals is de borst voor een groot deel te zien. Het materiaal is van superkwaliteit (Europees). 

latex shirt

Mooi shirt voor hem

latex-shirt

Dit is een shirt waarmee jouw outfit geheel compleet is. Dit is een shirt om te dragen op een stapavond of op een avond om eens iemand te verleiden. Even wat details: het is een strak model, je mannelijke vormen komen er mooi uit, de kleur is zwart en het materiaal is latex. Mooi shirt voor hem, sexy, super en strak. Ideaal om te combineren met een latex string, slip of short. 

latex shirt


Als u deze site nuttig vindt, wilt u dan ons delen?