latex rok

latex rok

latex rok

Latex rok

Latex mini rok

latex-rok

Trek deze korte latex rok aan op een feestje en je zal zien wat het effect is: De bewonderaars zullen aan je voeten liggen, en versteld staan van je wonderlijk mooie figuur.  Deze latex rok is ideaal om te combineren met andere spannende kledingstukken. Het rokje is kort en heeft een strik en een rode streep. Zoals je weet heeft latex kleding een uitstraling wat sexy is te noemen. Het materiaal voelt glad aan, heerlijk gewoon. Wel natuurlijk het onderhoud setje mee bestellen.

Latex-Minirok Zwart

latex-rok

Dit is een leuke latex jurk voor een avondje op stap, het merk is The Latex Collection en dit latex jurkje is echt iets voor jouw. Met dit latex rokje ben je een lust voor het oog. Bovendien is dit rokje van grote kwaliteit. Stevig maar ook zacht om te dragen. Het rekbare materiaal is de oorzaak van de perfecte pasvorm. Deze  latex rok voelt echt aan als een tweede huid. Wat ook belangrijk is dat het rokje niet op kruipt!

Latex-Minirok Rood

latex jurk

Met deze latex rok ben je een lust voor het oog, dit is een heel mooi mini jurkje. Het is gemaakt van een stevige kwaliteit latex. Maar hoewel het stevig is, is het zacht om te dragen. Vanwege het rekbare materiaal is een pasvorm die perfect is gegarandeerd. Deze latex rok kruipt niet op en het zit als gegoten, als een tweede huid zeg maar. Misschien ben je nog niet bekend met latex kleding, wij kunnen u vertellen dat dat een geweldige ervaring wordt. Een sensationeel exotisch gevoel geeft het. Een stof als latex heeft iets uitdagend en ondeugend.  Al je lichaam contouren worden zichtbaar en dat heeft op je omgeving het effect dat je wel in de belangstelling staat. Hoe leuk is het als vrouw als iedereen je zo verleidelijk vindt. En als je het niet cadeau krijgt, koop je het gewoon voor jezelf!

Kort latex rokje - zwart met split

latex jurkje

In onze collectie hebben wij een latex rok die in de taille hoog zit, heeft een split en valt smal. Dit rokje is makkelijk te combineren met andere kleding. Het model is tamelijk strak, en heeft de kleur zwart. Verder heeft het rokje een strik en heeft strepen die roze zijn. Het rokje heeft een uitstraling die sensueel is. Om je lichaam sluit het nauw aan, En met een mooi topje of bh is het een compleet plaatje. Als je een  fetish hebt voor latex of een rollenspel spelen als een sexy secretaresse is deze latex rok wel het ideale kledingstuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *