latex kousen

Als u deze site nuttig vindt, wilt u dan ons delen?

latex kousen

Hieronder een kleine presentatie van onze collectie van onze latex kousen :

Chique latex kousen

latex-kousen

 

Als je voor latex kleding een fetish hebt, of je hebt zin in een bijzondere en spannende accessoire om je partner eens te verassen dan hebben wij voor u deze mooie bed kousen. Gegarandeerd natuurlijk product, Meerdere maten verkrijgbaar, nauw sluitend, voor gevormde voet, de kleur is zwart en het materiaal is natuurlijk latex.

latex kousen

Sexy latex kousen rood

latex-kousen

Deze sexy latex kousen zijn zeer opwindend. Het heeft voor gevormde voeten, en is gemaakt van natuurlijk Braziliaans rubber. Dit soort rubber geeft je een prettig gevoel en je zal bewust worden van de seksuele prikkels die je ervaart tijdens het dragen van de latex kousen. Ook het strelen van de kousen is een lekker gevoel. Wat opvalt is de aanlokkende rode kleur, dit geeft een extra tintje van ondeugend en stout mee. Dit soort latex sluit zich compleet om je lichaam, zodat je benen er zinnen prikkelend er uit zien. Het is het beleven van het ultieme genot. Alleen al door de aanraking ervan, dit setje latex kousen mag niet ontbreken in je garderobe.

latex kousen   

Latex kousen - paars

latex-kousen

Dit is nog eens sexy, deze latex kousen met de mooie kleur paars, met rubber dat praktisch tot je lies doorloopt, echt mooi. Als je deze kousen draagt zal dat je een gevoel geven zeer aantrekkelijk te zijn. Ook je het gevoel geven een beetje stout te zijn en bovendien je het gevoel geven ook nog eens ondeugend te zijn. Dit geeft je zelfvertrouwen, hiermee kan de avond niet meer stuk.

latex kousen 

Lange zwarte kousen

latex-kousen

Met dit artikel is iets speciaals aan de hand. Het materiaal is met chloor behandeld, het gevolg daarvan is, dat de kousen makkelijker en sneller kan worden aangetrokken. Glijmiddel of poeder is dan niet meer nodig. Bovendien is het plakken aan de huid ook voorbij en het verminderd ook de allergieën die mensen kunnen ondervinden met het dragen van latex kleding. Naast al deze voordelen zijn de kousen ook nog eens zeer sexy!

latex kousen

Latex kousen

latex-kousen

U bent hier op deze site, dus u zoekt mooie latex kousen. Nu hebben wij in onze collectie een paar kousen met randen van kant. Deze gaan tot je dijen en dat maakt het tot een opwindende uitstraling. Het materiaal is natuurlijk latex rubber met een mooie look. Deze kousen zijn makkelijk te combineren met pumps. Zowel thuis te dragen of tijdens een feestje of party.

latex kousen

Latex Kousen - Bruin

latex-kousen

Hier hebben we een paar kousen die eenmaal aangetrokken zijn, je benen wel in de kijker staan. En wel op een positieve manier. Vooral de kleur is opvallend, en dan hebben we het nog niet gehad over de pasvorm die gewoon gezegd perfect is. Het sluit als een tweede huid om je lichaam heen. Het draagcomfort is optimaal vanwege de rekbaarheid, bovendien verschuiven deze kousen niet. Ook niet tijdens het rollebollen. Makkelijk te combineren met andere spannende outfits. Wij denken dat je je partner er helemaal gek mee kan maken.

latex kousen


Als u deze site nuttig vindt, wilt u dan ons delen?