latex broek

Als u deze site nuttig vindt, wilt u dan ons delen?

latex broek

Hieronder een kleine presentatie van onze collectie van onze latex broek :

Glanzende zwarte latex legging

latex-broek

Als je deze latex broek aantrekt dan zijn je benen ineens blikvangers geworden. Dit is echt een spannende legging! Trek het maar aan op een feest of party, je zal zien dat alle ogen op je gericht worden. De zwarte latex broek is van zeer hoge kwaliteit latex. In de taille is hij erg hoog gesneden en heeft een optimale pas vorm. Als je latex glansspray gebruikt zal je zien hoe mooi de latex broek glanst. Uiteraard zijn ook bij dit product je vormen goed te zien.

latex broek

Latex Legging Unisex

latex-broek

Wat gaat het worden? Een avondje speciaal? Een spannend feest? Of heb je met je partner een spannende avond gepland? In ieder geval is dit kledingstuk geschikt je de juiste uitstraling te geven. Deze broek past zo mooi bij je lichaam, je billen en benen komen er prachtig in uit. Vanwege het feit dat de legging zowel aan de voorkant en aan de achterkant te openen is met een rits, (bijzonder is dat de rits loopt over het kruis) gaat het zeker een spannende avond worden. Wat ook belangrijk om te vermelden is, is dat deze legging zowel door vrouwen en door mannen worden gedragen. Dus even aantrekken en de opwindende look is gerealiseerd. Wie gaat de legging nu aantrekken voor de spannende avond? Jij of je partner?

latex broek

Zwarte Latex Legging met open kruis

latex-broek

Het is altijd een heel gedoe om je latex broek uit te trekken als je seks hebt, maar niet met deze legging. Deze legging heeft namelijk een open kruis! Dit open kruis is precies groot genoeg voor het bereiken van een ultiem genot. Deze strakke en gladde latex broek is van natuurlijk rubber gemaakt. Een mooie broek om je latex avontuur mee te beginnen.

latex broek

Latex legging

latex-broek

Deze latex broek is een product van de Latex Collection. Met deze broek ga je echt de show stelen, de pasvorm is nauwsluitend, het Accentueert je figuur, het combineren met andere kledingstukken is eenvoudig, de kleur is zwart en natuurlijk is het materiaal latex. 

latex broek

Latex leggings

latex-broek

Met deze latex broek is het heel makkelijk een kinky look te creëren, het product is prachtig afgewerkt. Een echt kinky model met opvallende bandjes. Deze latex broek is gelijmd, is perfect van pasvorm. De opvallende bandjes zitten op het kruis en in de taille, en langs de been randen loopt een loopt een patroon dat er opgedrukt is. De kleur is rookkleur en zwart.

latex broek

Latex Heren Broek Zwart

latex-broek

Dit is een spannende latex broek voor mannen. Leuk om je partner ermee te verassen. Zeker te weten dat je partner niet weet waar zij of hij kijken moet. De penis opening is versterkt, zodat het niet kan scheuren. Dit nauw sluitend model past als een tweede huid. Heeft een mooie glans, en de kleur is zwart. De penis opening is  (ø ca. 4 cm). Het is gemaakt van natuurlijk latex en men kan er allergisch voor zijn.

latex broek   


Als u deze site nuttig vindt, wilt u dan ons delen?