latex broek

latex broek

Latex broek

Glanzende zwarte latex broek

Latex broek

Als je deze latex broek aantrekt dan zijn je benen ineens blikvangers geworden. Dit is echt een spannende legging! Trek het maar aan op een feest of party, je zult zien dat alle ogen op je gericht worden. De zwarte latex broek is van zeer hoge kwaliteit latex. In de taille is hij erg hoog gesneden en heeft een optimale pas vorm. Als je latex glansspray gebruikt zul je zien hoe mooi de latex broek glanst. Uiteraard zijn ook bij dit product je vormen goed te zien.

 

Latex Legging Met Rits

latex broek met rits

Wat gaat het worden met deze latex broek? Een avondje speciaal? Een spannend feest? Of heb je met je partner een spannende avond gepland? In ieder geval is dit kledingstuk geschikt je de juiste uitstraling te geven. Deze broek past zo mooi
bij je lichaam, je billen en benen komen er prachtig in uit. Vanwege het feit dat de legging zowel aan de voorkant en aan de achterkant te openen is met een rits, (bijzonder is dat de rits loopt over het kruis) gaat het
zeker een spannende avond worden. Wat ook belangrijk om te vermelden is, is dat deze legging zowel door vrouwen en door mannen worden gedragen. Dus even aantrekken en de opwindende look is gerealiseerd. Wie gaat de
legging nu aantrekken voor de spannende avond? Jij of je partner?

Latex broek Met Open Kruis

latex broek met open kruis

Het is altijd een heel gedoe om je latex broek uit te trekken als je seks hebt, maar niet met deze legging. Deze legging heeft namelijk een open kruis! Dit open kruis is precies groot genoeg voor het bereiken van een ultiem genot. Deze strakke en gladde latex broek is van natuurlijk rubber gemaakt. Een mooie broek om je latex avontuur mee te beginnen.

GP Datex Legging

latex broek - soort Datex

Deze latex broek heeft aan de binnenkant stof ingenaaid (datex). Dit vergemakkelijkt het aantrekken en dragen ervan. Met dit soort kleding heb je een sexy uitstraling zonder de specifieke problemen van het dragen van een latex broek.

GP Datex Sergeant Broek

latex broek

Dit is echt sexy, latex en toch makkelijk te dragen vanwege het nieuwe systeem Datex. Dit gehele setje is uitrekbaar en als je het aan heeft voelt het net alsof het je tweede huid is. De broek is zwart en heeft een grijs zitvlak. Verder zijn er rode strepen op aangebracht om de juiste uitstraling te bereiken. Het kruis kan totaal open vanwege de rits die is geplaatst waar het nodig is.

Legging Met Bloemetjes

latex broek met bloemetjes

Zoiets opvallend heb je nog nooit gezien. Een latex broek met bloemetjes. Deze broek is op verschillende plaatsen open. Dit allemaal bij elkaar geeft het een mooi ontwerp. Het is een ideaal kledingstuk om bv onder een rokje te dragen. Maak er  een mooi setje van en het eindproduct is ideaal.

Latex Panty - Bruin

latex broek bruin

Dit is weer iets anders, een bruin kledingstuk. Maar juist dat het anders is,  ga je opvallen in de menigte! De panty is glanzend en vanwege de pasvorm die best wel nauw is aan te merken,  zullen je benen accentueren op een manier die op zijn zacht gezegd verleidelijk is. Ideaal kledingstuk om een leuk setje te maken die de harten zal doen smelten van menig man.

 

 

latex broek

Latex broek

Wilt u ons delen en/of liken?

SuperWebTricks Loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *